Leliveld Boom service

Het kappen van een boom

Placeholder image

Het kappen van een boom

Wilt u een boom verwijderd hebben?
Wij zijn gespecialiseerd in het kappen van bomen. Het maakt daarbij niet uit of het om een levende, dode of gevaarlijke boom gaat. We kappen bomen door het gebruik van verschillende technieken. Welke techniek is afhankelijk van de plek en de conditie van de boom.
Veelal kappen we bomen klimmend. Maar soms is dit niet mogelijk en komt er een hoogwerker of telekraan bij. In alle gevallen kappen we de boom op een veilige, verantwoorde en nette manier.

Kapvergunning nodig? Wij vragen deze voor u aan.
Soms is er een kapvergunning nodig voor het kappen van een boom. Deze kunnen wij voor u aanvragen bij de desbetreffende gemeente. Scheelt u weer een beetje tijd en wij regelen dit graag voor u als service.

Wilt u de boomstronk en wortels ook verwijderd hebben?
We hebben een zeer smalle én krachtige stobbefrees. Deze kan door smalle paadjes, tuindeuren of andere smalle hindernissen. De machine freest de stronk volledig weg, waardoor er weer plek ontstaat voor nieuwe aanplant of bijvoorbeeld bestrating. Wel zo prettig. Een alternatief is een deel van de stam laten staan voor flora en fauna of door er een beeld van te laten maken door een woodcarver.

Wilt u een nieuwe boom terug?
Wij kunnen u hierin uitgebreid adviseren op basis van uw wensen. En indien gewenst planten wij de nieuwe boom. Hierbij komt ook een stukje nazorg kijken om ervoor te zorgen dat de nieuwe boom goed aanslaat en groeit. Dit laatste is uiteraard onze service.

Meer informatie of wilt u advies?
Laat u dan door ons adviseren over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op via 055 – 785 1 456 of mail naar info@leliveldboomservice.nl.