Leliveld Boom service

Over ons

Placeholder image

Over ons

Leliveld Boom Service is opgericht door Jasper Leliveld. Wij zijn al een geruime tijd actief in Ugchelen, Apeldoorn en omstreken.

Jasper heeft na zijn opleiding jaren ervaring opgedaan bij een gerenommeerd boomverzorgersbedrijf. In 2010 de certificering European Tree Worker (ETW) behaald en de opleiding Boom Veiligheids Controleur met goed resultaat afgerond. Aansluitend het certificaat Data Inspecteur Handboek Bomen en Controleur Handboek Bomen behaald. We houden onze kennis op peil door geregeld vakdagen bij te wonen en de nodige hercertificeringen te volgen.

Door de ruime werkervaring en passie voor bomen in combinatie met de juiste kennis en opleidingen is Leliveld Boom Service ontstaan. Zo staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service bij ons voorop. Uw boom, onze service!

Hoe gaan wij te werk?
Allereerst maken wij een vrijblijvende offerte. Een boomspecialist komt dan graag kosteloos bij u langs. We bespreken uw wensen, we bekijken de situatie ter plaatse en eventuele randzaken zoals bijvoorbeeld een kapvergunning. Op basis van deze informatie ontvangt u van ons een offerte op maat.

Meer informatie of wilt u advies?
Laat u dan door ons adviseren over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op via 055 – 785 1 456 of mail naar info@leliveldboomservice.nl